Datum: 18 november, 10:00 - 17:00 uur | Locatie: Emmaüskerk, Groen van Prinstererlaan 2, 3771 CD Barneveld

Ik geloof dat Jezus’ liefde er is voor iedereen en dat iedereen die dat wil, ervan mag horen. Kerken hebben deze boodschap te verkondigen; daarom is het belangrijk dat ze hun verhaal kunnen vertellen. Daar draag ik met Alphatekst / Alphastory graag aan bij.

Kerken vragen zich af hoe ze mensen kunnen inspireren met het Evangelie en hoe ze hun waarde in de samenleving kunnen laten zien. In mijn trainingen en adviezen help ik hen door gebruik te maken van verhalen van mensen: storytelling.

Als storypractitioner help ik kerken die worstelen met vragen rond communicatie en pr, veranderen en leiderschap. Ik gebruik daarbij de verhalen van mensen. Dat kerken zelf de oplossing voor veel vragen in huis hebben, realiseren ze zich pas als ze weten wat de kracht van verhalen is. In mijn trainingen ervaren ze die kracht.

Wie mijn trainingen heeft gevolgd, is toegerust om op basis van verhalen uit de gemeente, het verhaal van zijn of haar kerk zo te vertellen dat het anderen in beweging zet. Met als resultaat dat er steeds meer mensen kennis maken met de Bijbel en de kerk in de samenleving (weer) positief gestalte krijgt.